Vores hverdag

Vores hverdag er tryg, genkendelig og fyldt med leg og læring! 

Vi elsker at være ude, vi har en dejlig cykel, der tager os med på turer, vi er gode til at ses med andre børn, vi er på besøg i børnehaven, vi har legestue i hallen med andre private børnepasser og så er vi ret vilde med at lave overraskelser i det kreative hjørne 🤩

Vi værdsætter, at gøre børnene så klar, som muligt på, at skulle starte i børnehaven og at de får en god start i livet, vi fokusere meget på at øve tal, farver, dyr, sproget, motorikken og meget mere, samt vi er ofte samlet med forskellige børn. 

At synge styrker barnet i sproget, og forståelsen, derfor synger vi på livet løs! Der udover har vi månedsplaner. Her kan forældre følge med i, hvad der er planlagt af fokus punkter, turer ud af huset, fødselsdage osv. Hver måned, har vi en ny remse og nye sange vi synger, på den måde, kan forældre være med til at styrke deres barn, igennem gentagelser. Gentagelser fremmer forståelsen :)

Vi er en stor dagpleje, det betyder flere legekammerater, større mulighed for at finde kammerater på sin alder og rig mulighed for at lave alderssvarende aktiviterer i grupper.

Del siden